Uvjeti korištenja

Dobrodošli na internetsku stranicu Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu. Molimo vas da koristite naše usluge u skladu s općim uvjetima korištenja navedenim u tekstu koji slijedi.

Autorska prava Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu zadržava autorska prava nad svim sadržajima objavljenim na internetskim stranicama Instituta, osim ukoliko za pojedini sadržaj nije drugačije naznačeno. Zabranjeno je svako korištenje autorskog djela bez suglasnosti vlasnika.

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Institut ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web-stranice

Institut na svojim web stranicama objavljuje linkove na vanjske stranice koje nisu u njegovom vlasništvu i zato nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Promjene sadržaja internetske stranice

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu zadržava pravo promjene i ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu, bez prethodne najave.

Promjene Uvjeta korištenja

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu zadržava pravo promjene i/ili dopune Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene i/ili izmjene stupaju na snagu objavom na ovom portalu.