Upisi na tečaj standardnog kineskoga jezika – akademska godina 2017./2018.

*** SVE GRUPE SU POPUNJENE***

Online upisi na besplatan tečaj kineskoga jezika u Zagrebu održat će se u srijedu 6. rujna 2017. preko sustava Entrio.hr. Upisi će službeno početi u 8 sati ujutro i trajat će do popunjenja grupa.

Kako se upisati preko sustava Entrio.hr?

U zimskom semestru akademske godine 2017./2018. otvaramo ukupno četiri početne grupa i upisujemo 46 polaznika.

Raspored grupa:

 • Grupa A (8 polaznika)
  ponedjeljkom i srijedom od 17:00 do 18:30 sati
 • Grupa B (15 polaznika)
  ponedjeljkom i srijedom od 18:45 do 20:15 sati
 • Grupa C (8 polaznika)
  utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:30 sati
 • Grupa D (15 polaznika)
  utorkom i četvrtkom od 20:30 do 22 sata

Direktan link na upise! (upisi su mogući tek od 6. rujna od 8 sati ujutro ) 

NAPOMENA: Najavljeni upisi odnose se isljučivo na Zagreb. Ukoliko se upišete na tečaj, a nećete biti prisutni u prvom tjednu nastave, Vaše mjesto se ustupa osobi na listi čekanja.

 

Sretno! :) 

 

O tečaju:
Tečaj kineskog jezika održava se u prostorijama Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu (Savska cesta 25). Namijenjen je punoljetnim osobama bez predznanja kineskoga jezika. U zimskom semestru akademske godine 2017./2018. tečaj će trajati od 11. rujna 2017. do 26. siječnja 2018. godine, ukupno 70 školskih sati. Tečajeve će izvoditi izvorni govornici specijalizirani za poduku kineskoga jezika strancima te će se sva nastava odvijati na engleskom jeziku. Nastavne materijale, na hrvatskom i kineskom jeziku, osigurat će Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu. Tečaj uključuje polaganje polusemestralnog i završnog ispita. Oba ispita su obavezna ako polaznik želi dobiti potvrdu o završenom tečaju. Na kraju semestra, po završetku ispitnih rokova, profesor donosi odluku o završnoj ocjeni koja se temelji na sljedećim parametrima: zadaće i diktati (20% ukupne ocjene), polusemestralni ispit (30% ukupne ocjene) i završni ispit (50% ukupne ocjene). Vaša prisutnost na nastavi mora minimalno biti 70% od ukupnog broja sati (ukupno: 70 školskih sati). Svi redoviti polaznici koji uspješno polože završni ispit dobit će potvrdu da su završili prvi modul A1 stupnja, što će im omogućiti daljnji nastavak učenja kineskoga jezika.

Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin