Testovi znanja kineskoga jezika

U Konfucijevom institutu Sveučilišta u Zagrebu moći ćete testirati svoje znanje kineskog jezika pristupajući jednom od službenih kineskih testova. 

Konfucijev institut provodit će standardizirane testove kineskoga jezika kako bi se ocijenilo opće znanje kineskoga jezika neizvornih govornika te procijenilo njihovo umijeće njegova korištenja u svakodnevnom, poslovnom i akademskom životu. Institut je jedini službeni centar za HSK test u Republici Hrvatskoj. 

Po položenom ispitu Institut će izdavati potvrdu o znanju jezika u skladu sa standardima i stupnjevima Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike.

Chinese Proficiency Test (Hanyu Shuiping Kaoshi – HSK) međunarodni je standardizirani ispit kojim se testira i ocjenjuje opće znanje kineskoga jezika neizvornih govornika te umijeće njegova korištenja u svakodnevnom, akademskom i profesionalnom životu.

Business Chinese Test (BCT) standardizirani je test za procjenu znanja poslovnoga kineskoga jezika kod neizvornih govornika.

Youth Chinese Test (YCT) međunarodni je standardizirani test namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola kojim se procjenjuje njihovo umijeće korištenja kineskoga jezika u svakodnevnom životu i u obavljanju školskih obveza.

Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin