Poslovni kineski na Ekonomskom fakultetu

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Katedrom za poslovne strane jezike Ekonomskog fakulteta, organizira nastavu početnoga poslovnog kineskog jezika za studente viših godina i bivše studente EFZG.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i Katedra za poslovne strane jezike Ekonomskog fakulteta pozivaju studente viših godina i bivše studente EFZG da se prijave za učenje poslovnog kineskog jezika. Nastava će se održavati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prema sljedećem rasporedu:

I grupa: utorkom i petkom  od 15.00 do 16.30
II grupa: utorkom i petkom od 17.00 do 18.30 (prednost bivšim studentima EFZG - do 10)

Svaka grupa može imati maksimalno 15 polaznika.

Termini nastave su zadani i nije ih moguće mijenjati, a nastava prema planu počinje u studenom.

Polaznici će se na početku nastave potpisivanjem izjave o obavezama polaznika obvezati na redovito pohađanje nastave i izvršavanje obaveza.

Uvjeti prijave:
1. Upisana najmanje treća godina studija na EFZG (20 mjesta)
ili diploma EFZG (10 mjesta)
2. Visok prosjek ocjena (prijavi se prilaže prijepis ocjena s prosjekom)
3. Visoka ocjena iz kolegija poslovnog engleskog / certifikat o znanju engleskog

Rok prijave: 7. studeni 2013.

Način prijave: omotnicu s prijavom ubaciti u sandučić Katedre za poslovne strane jezike EFZG. Sandučić se nalazi u prizemlju Fakulteta, između kabineta br. 8 i br. 9.

Sadržaj prijave: Prijepis ocjena i kratka prijava u kojoj kandidat navodi svoje kontakt podatke (email i broj mobilnog telefona) i broj grupe koju želi pohađati (ukoliko kandidatu odgovaraju oba termina, treba označiti svoj prvi izbor).

Popis studenata / alumna po grupama bit će objavljen na stranici Katedre za poslovne strane jezike prije početka nastave poslovnog kineskog.

Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin