Poslovni kineski na Ekonomskom fakultetu – upis novih polaznika

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Katedrom za poslovne strane jezike Ekonomskog fakulteta, nastavlja s organiziranjem nastave početnoga poslovnog kineskog jezika za studente viših godina i članove udruge EFZG ALUMNI.

Pozivaju se studenti viših godina studija EFZG i članovi udruge EFZG ALUMNI  da se prijave za učenje poslovnog kineskog jezika.

Nastava će se održavati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu utorkom i četvrtkom od 16.30 do 18.00 . Grupa će imati maksimalno 15 polaznika (10 studenata + 5 alumna).

Predviđeni početak nastave: 25. veljače 2014.  

Polaznici će se na početku nastave potpisivanjem izjave o obavezama polaznika obvezati na redovito pohađanje nastave i izvršavanje obaveza.

Uvjeti prijave:
1. Upisana najmanje treća godina studija na EFZG (10 mjesta)
ili članstvo u udruzi EFZG ALUMNI (5 mjesta)
2. Visok prosjek ocjena (studenti prijavi prilažu prijepis ocjena s prosjekom)
3. Visoka ocjena iz kolegija poslovnog engleskog / certifikat o znanju engleskog

Rok prijave: 20. veljače 2014.

Način prijave za studente: Omotnicu s prijavom ubaciti u sandučić Katedre za poslovne strane jezike EFZG. Sandučić se nalazi u prizemlju Fakulteta, između kabineta br. 8 i br. 9.
Način prijave za članove udruge ALUMNI EFZG: Prijavu poslati elektronskom poštom na vkborenic@efzg.hr. Kao temu poruke navesti: poslovni kineski.

Sadržaj prijave: Prijepis ocjena (samo za studente) i kratka prijava u kojoj kandidat navodi svoje kontakt podatke (e-mail i broj mobilnog telefona).
Popis studenata / alumna koji budu primljeni na tečaj bit će objavljen na stranici Katedre za poslovne strane jezike prije početka nastave poslovnog kineskog.

Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin