Otvoren je drugi krug upisa!

Zbog velikog interesa otvorili smo drugi krug upisa i dvije nove grupe standardnoga kineskoga jezika za 30 polaznika. Pravo upisa imaju prvih 30 osoba s aktualne liste čekanja, a upisati se mogu danas i sutra od 8 do 19 sati.

Zbog velikog interesa otvorili smo drugi krug upisa i dvije nove grupe standardnoga kineskoga jezika za 30 polaznika. Pravo upisa imaju prvih 30 osoba s aktualne liste čekanja, a upisati se mogu danas i sutra od 8 do 19 sati.  Za upis je potrebno doći osobno u prostorije Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, Savska 25, 2. kat. Na upis treba donijeti osobnu iskaznicu ili drugi pravovaljani dokument sa slikom te OIB. Termini novih grupa Grupa 1 - ponedjeljkom i srijedom od 18.00 do 19.30 sati Grupa 2 - utorkom i četvrtkom od 18.00 do 19.30 sati O tečaju
Tečaj standardnoga kineskoga jezika trajat će 70 školskih sati (2x2 sata tjedno), namijenjen je punoljetnim osobama bez predznanja kineskoga jezika, a izvodit će ga izvorni govornici specijalizirani za poduku kineskoga jezika strancima. Predavanja će se održavati od 17. rujna 2012. do 5. veljače 2013. u prostorijama Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu. Svi redoviti polaznici koji uspješno polože završni ispit dobit će potvrdu o završenom tečaju, što će im omogućiti daljnji nastavak učenja kineskoga jezika. Nastavni materijal osigurat će Konfucijev institutu Sveučilišta u Zagrebu.
Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin