Besplatan tečaj Yong Chuna

Pozivamo vas na predstavljanje kineske borilačke vještine Yong Chun (Wing Tzun), u vidu kratkog predavanja, koje će se održati u utorak 28. siječnja u 18:45 sati u prostorijama Instituta, Savska 25. Po završetku predavanje moći ćete se prijaviti na besplatan ogledni tečaj u trajanju od mjesec dana. Borbenu vještinu Yong Chun ukratko će vam predstaviti Jani Somrak, licencirani instruktor EBMAS federacije, na kratko uvodnom predavanju u utorak 28. siječnja u 18:45 sati. Po završetku predavanja imat ćete priliku prijaviti se na ogledni tečaj u trajanju od mjesec dana koji će početi 4. veljače 2014. Polaznici oglednog tečaja moći će nastaviti s daljnim treniranjem u istom terminu – utorkom i četvrtkom od 20 do 22 sata. Tečaj je besplatan, a održavat će se u dvorani "Sava" u sklopu Veslačkog kluba "Zagreb", Veslačka ulica bb. Jedna grupa može imati maksimalno 10 polaznika.

Sažetak oglednog tečaja:

1)    Upoznavanje s poviješću Yong Chuna i osnovnim konceptima pristupa borbi. Vježbanje tehnika: stavovi, okret pod 45%, korak prema naprijed, pravolinijski udarci šakama, istovremeni napad rukom i nogom. Samoobrane od napada u glavu.
2)    Koncept „osobnog kruga“, vježbe za razvoj osjećaja distance, univerzalno rješenje, samoobrane od napada u glavu.
3)    Uvježbavanje  gradiva prethodnog tjedna, trening na fokuserima.
4)    Borbeno kretanje, govor tijela. Uvježbavanje „osobnog kruga“, samoobrana od napada u trbuh.
5)    Vježbe samoobrana i rad na fokuserima,
6)    Trening taktilnih refleksa.
7)    Vježbanje stavova, koraka, samoobrana od hvata za ruku. 8)    Govor tijela i taktike prevencije eskalacije sukoba.

Podijelite s prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin